Totale ontzorging

Qualita Inspecties kan voor u het volledige saneringstraject regelen. U heeft asbesthoudende dakbedekking of andere asbesthoudende toepassingen die u wilt laten saneren? Geen probleem, Qualita Inspecties regelt het voor u.

Er is wettelijk vastgelegd dat voorafgaand aan sloop- of renovatiewerkzaamheden een volledige asbestinventarisatie moet worden uitgevoerd door een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf. Qualita Inspecties bereidt uw sloop- of renovatietraject voor, door het opstellen van een gedegen plan van aanpak, bestaande uit asbestinventarisatie, uw programma van eisen, het laten opstellen van offerte(s) voor de sanering tot de uiteindelijke sanering van de asbesthoudende toepassing(en)

Er wordt in dit geval altijd begonnen met een onderzoek om te kijken of er daadwerkelijk sprake is van asbesthoudende toepassingen. We beginnen het traject daarom altijd met een asbestinventarisatie. Na het opstellen van het asbestinventarisatie rapport wordt er een voorstel gedaan en kan er een datum worden afgesproken om de saneringswerkzaamheden uit te voeren.

Tijdens het gehele traject biedt Qualita Inspecties ondersteuning. Qualita Inspecties beschikt over jarenlange ervaring om zodoende in te kunnen spelen op de vele uiteenlopende omstandigheden.

Wilt u meer weten over wat Qualita Inspecties voor u kan betekenen op het gebied van asbestonderzoek of wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan via de onderstaande knop het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.