Over Qualita Inspecties

Qualita Inspecties is een in 2015 opgericht inventarisatie bureau waarbij de nadruk ligt op deskundig en betrouwbaar onderzoek op gebied van asbest voor zowel de particulier, de publieke- en de private sector. Wij zijn gecertificeerd conform Procescertificaat Asbestinventarisatie.

Wij voorzien onze klanten van een eerlijk advies, duidelijke en voor een ieder leesbare rapporten, klantvriendelijke ondersteuning en staat kwaliteit hoog in het vaandel bij de uitvoering van onze opdrachten van groot naar klein. Wij onderscheiden ons door veel aandacht te geven aan de wens en het belang van de klant, deze staan bij ons altijd centraal. Wij denken met u mee om zodoende het project en de werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren.

Door onze ruime ervaring en contacten in de sloop en asbestsaneringsbranche kunnen wij u naast een asbestinventarisatierapport ook voorzien van een passende offerte voor de eventuele sanering van de asbesthoudende toepassingen, inkaderings- en NEN2991 onderzoeken en het uitvoeren van bodemonderzoeken.

Wilt u meer weten over wat Qualita Inspecties voor u kan betekenen op het gebied van asbestonderzoek of wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.