Over Qualita Inspecties

Qualita Inspecties is een gecertificeerd asbestinventarisatie bureau. Bij Qualita Inspecties draait het om eerlijke adviezen, duidelijke rapporten, klantvriendelijke ondersteuning, kwaliteit en het voorkomen van onnodige dure vervolg onderzoeken. Wij voeren deskundige onderzoeken uit op gebied van asbest voor particulier, bedrijven en overheden.

Moet uw asbesthoudend dak vervangen worden of bent u van plan om te gaan renoveren of slopen? Wilt u zekerheid hebben of een pand asbest bevat, bijvoorbeeld bij aankoop van het pand?

Bij verbouw of sloop aan woningen en objecten van voor 1994 wordt er door de gemeente een asbestinventarisatie rapport gevraagd welke nodig is voor de sloopmelding.

Als gecertificeerd asbestinventarisatiebureau is onze hoofdtaak de uitvoering van asbestinventarisaties. Wij voeren alle voorkomende asbestinventarisaties uit van de meest uiteenlopende bouwwerken en objecten.

Asbestverwijdering start altijd met een asbestinventarisatie. Aan de hand van deze inventarisatie kunt u vervolgstappen ondernemen, zoals het asbest laten verwijderen, wel of geen aankoop of mogelijk besluiten om het asbest te laten zitten als het geen gevaar oplevert.

Wilt u meer weten over wat Qualita Inspecties voor u kan betekenen op het gebied van asbestonderzoek of wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.